Groepen

Groepen

Kleuters

Kindjes die vanaf de leeftijd van 2.5 jaar.

In deze groep gaan ze spelen, lopen, springen, klimmen,... noem maar op !

Daarnaast leren ze natuurlijk al de eerste turnoefeningen zoals een koprol of op één been balanceren. een hele leuke en leerrijke groep met 3! geweldige trainsters !

3e leerjaar meisjes

Meisjes die in het 3e leerjaar zitten komen in deze groep terecht. Kan je al een beetje turnen of moet je de basics nog onder de knie krijgen? Dan is dit de groep voor jou! Hier maakt het niet uit hoe goed je al kan turnen maar vooral hoe graag je komt turnen!

4e leerjaar meisjes

Meisjes die in het 4e leerjaar zitten komen in deze groep terecht. Kan je al een beetje turnen of moet je de basics nog onder de knie krijgen? Wel je graag een rad of Rondat onder de knie krijgen? Dan is dit de groep voor jou! Hier maakt het niet uit hoe goed je al kan turnen maar vooral hoe graag je komt turnen!

1e en 2e leerjaar meisjes

Meisjes die in het 1e of 2e leerjaar zitten komen in deze groep terecht. Kan je al een beetje turnen of moet je de basics nog onder de knie krijgen? Dan is dit de groep voor jou! Hier maakt het niet uit hoe goed je al kan turnen maar vooral hoe graag je komt turnen!

3e tot en met 6e leerjaar jongens

Jongens die in het 3e,4e, 5e of 6e leerjaar zitten komen in deze groep terecht. Kan je al een beetje turnen of moet je de basics nog onder de knie krijgen? Wil je graag een salto of 'backflip leren springen? Dan is dit de groep voor jou! Hier maakt het niet uit hoe goed je al kan turnen maar vooral hoe graag je komt turnen!

5e en 6e leerjaar meisjes

Meisjes die in het 5e of 6e leerjaar zitten komen in deze groep terecht. Kan je al een beetje turnen of moet je de basics nog onder de knie krijgen? Misschien leer je nog wel hoe je een overslag turnt! Hier maakt het niet uit hoe goed je al kan turnen maar vooral hoe graag je komt turnen!

1e en 2e leerjaar jongens

Jongens die in het 1e of 2e leerjaar zitten komen in deze groep terecht. Kan je al een beetje turnen of moet je de basics nog onder de knie krijgen? Dan is dit de groep voor jou! Hier maakt het niet uit hoe goed je al kan turnen maar vooral hoe graag je komt turnen!

Opstappers jongens en meisjes (selectie)

Kindjes tot en met 7 jaar die al iets meer kunnen worden geselecteerd voor de opstap groep. In deze groep leren de jonge gymnasten al reeds kennen met turnwedstrijden 'Gymtopia'. Hier worden ze dan klaargestoomt om naar de competitiegroep te gaan!


Juffers 1

Meisjes die in het 1e, 2e of 3e middelbaar zitten komen in deze groep terecht. Kan je al een beetje turnen of moet je de basics nog onder de knie krijgen? Dan is dit de groep voor jou! Hier maakt het niet uit hoe goed je al kan turnen maar vooral hoe graag je komt turnen!

Juffers 2

Meisjes die in het 4e middelbaar zitten of ouder! komen in deze groep terecht. Onder het motto; je ben nooit te 'oud' om te starten! we hebben zelfs meisjes van 20! die nog mee trainen. zo zie je maar dat de liefde voor een sport niet vergaat met de leeftijd!

Competitie groep Jongens

Jongens die er net iets meer bovenuitsteken  worden geselecteerd voor de competitie groep. In deze groep wordt er aan wedstrijden gedaan. Dit op B-niveau. De jongste van de groep doen wedstrijd onder i8 - i9 niveau.


Recrea tornooigroep jongens en meisjes (selectie)

Jongens en meisjes die al iets meer kunnen worden geselecteerd voor de recrea tornooi groep. In deze groep wordt er ook zeker aan wedstrijden gedaan. Dit is net een trapje onder de competitie groep. Ook zij kunnen zeker nog doorgroeien naar de competitie groep!


Cheerdance

Meisjes en ook jongens! zijn welkom in de cheerdance groep vanaf 16 jaar (het jaar waarin je 16 wordt is ook ok). Hou jij van stunten, tumbling, maar vooral van dansen? dan is dit zeker iets voor jou! De Red Foxes vertegenwoordigen niet alleen Turnkring Reynaert maar kunnen ook geboekt worden om te komen supporteren voor voetbalclubs, basketbal wedstrijden, enz!


Competitie groep Meisjes

Meisjes die er net iets meer bovenuitsteken  worden geselecteerd voor de competitie groep. In deze groep wordt er aan wedstrijden gedaan. Dit zowel onder C-niveau als B-niveau. De jongste van de groep doen wedstrijd onder i8 - i9 niveau.


Oudste Jongens

Jongens die ouder zijn dan 12 jaar en dus in het middelbaar zitten of zelfs al niet meer zijn welkom in deze groep ! wil je graag een salto of 'backflip' leren springen? dan kan dit zeker. ongeacht of je 13 jaar bent of 18 jaar en nog nooit geturnt hebt! er staat geen leeftijd op gymnastiek en iedereen kan het leren!